|
Qoureno
|
 |
« : Grudzień 13, 2009, 18:07:14 » |
|
Z charakteru, zachowania. Ew. z wyglądu. Moim... nazwijmy to, odpowiednikiem jest Sakata Gintoki, protagonista serialu Gintama. ( http://www.crunchyroll.com/library/Gintama)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 13, 2009, 18:23:47 wysłane przez Qoureno »
|
|
Rasa: człowiek, gatunek zagrożony.
|
|
|
|
|
|
Shizu
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 13, 2009, 21:52:49 » |
|
Chyba sami xP No ale skoro tak, to zostałam kiedyś porównana do Rukii z Bleacha i w sumie nawet teraz mam podobną fryzurę. http://myanimelist.net/character/6/Rukia_KuchikiBuahahahahahaaha teraz mi się coś przypomniało! Moja kolerzanka kiedyś stwierdziła, że czasem jak zrobię odpowiednią minę to przypominam jej SASUKE... no jednak wolę przypominać Rukię 
|
|
|
|
|
|
blood . earth . lie . sky body . god . box . beast smell . neck . trap . black
|
|
|
|
Qoureno
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 15, 2009, 18:35:00 » |
|
Chyba sami xP
Zgadza się  Buahahahahahaaha teraz mi się coś przypomniało! Moja kolerzanka kiedyś stwierdziła, że czasem jak zrobię odpowiednią minę to przypominam jej SASUKE... no jednak wolę przypominać Rukię  Jesteś kobietą, mam rację. Czemu porównują cię do Sasuke, hę?...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizu
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 15, 2009, 22:30:47 » |
|
No bo my z koleżankami to tak już mamy. Ja ją kiedyś porównałam do Gackta, sama też byłam do niego porównywana. Nie no czasem są takie momenty, że się jest podobnym do faceta szczególnie wirtualnego z anime 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qoureno
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 21, 2009, 21:19:12 » |
|
W sumie, czemu nie?  Choć nie sądzę, aby sprawiało ci to radość. Wszak porównując cię do faceta neguje się twoją KOBIECOŚĆ. Z drugiej strony, taki Sasuke równie dobrze mógłby być dziewczyną... Gdyby nie ta jego klata, rzecz jasna. No i głos, że o spojrzeniu nie wspomnę. A więc = facet. Masz przechlapane.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mwgamera
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 21, 2009, 21:56:34 » |
|
「ボク少女」と言う人かな。萌え属性の一つだと思う。
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2009, 22:16:19 wysłane przez mwgamera »
|
|
 | このポストに誤りがありましたら、ぜひご連絡ください |
|
|
|
|
Qoureno
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 21, 2009, 22:55:08 » |
|
「ボク少女」と言う人かな。萌え属性の一つだと思う。
Oto, jak pewien translator rozumie to, co żeś napisał: "Moja dziewczyna" to, co ludzie mówią. Myślę, że Moe jest jednym z atrybutów. Byłbyś tak dobry by napisać to samo, co cytuję, acz po Polsku/angielsku??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Varaus
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 21, 2009, 23:29:30 » |
|
Mwgamera jest kozak... niestety nie wszyscy władają tym wspaniałym językiem jakim jest japoński... ;>
|
|
|
|
|
|
  何でも意味がない。
|
|
|
|
Shizu
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 23, 2009, 18:17:45 » |
|
Wszak porównując cię do faceta neguje się twoją KOBIECOŚĆ.... A więc = facet. Masz przechlapane.
Troche to zbyt poważnie odebrałeś. Ja się tym nie przejmuje, bo wiem, że to jest na żarty 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stoki Chan
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 23, 2009, 23:52:49 » |
|
jeszcze kilka lat temu bym powiedział ,że jestem jak Tatsuhiro Satou (Welcome to NHK)  ale nie z wyglądu a z zachowania  . A dziś ? Hmmm ... coś jak Ash (pokemoniasty) . Chce być najlepszy na świecie i na dodatek wszystkim pomaga ( ja nie potrafię odmawiać  ) ... ech ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qoureno
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 26, 2009, 18:21:06 » |
|
Wszak porównując cię do faceta neguje się twoją KOBIECOŚĆ.... A więc = facet. Masz przechlapane.
Troche to zbyt poważnie odebrałeś. Ja się tym nie przejmuje, bo wiem, że to jest na żarty  Oto, czemu wszelkie czaty, komunikatory (z wyłączeniem Skype) oraz fora mnie irytują: wcale się nie przejąłem... Gdybyś widziała wyraz mojego pyska oraz jak mi z oczu patrzyło w momencie pisania zacytowanego przez Ciebie zdania, nigdy byś mnie o to nie posądziła. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizu
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 27, 2009, 01:16:12 » |
|
Hmmm no dobrze muszę uwierzyć na słowo  Ale to fakt-na komunikatorach itp itd trudno przekazać swoje rzeczywiste uczucia/odczucia... coś za coś-łatwość komunikacji, ale nie jest to komunikacja idealna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KandaYuu
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 04, 2010, 20:41:26 » |
|
łatwa nie jest, tak to już jest;p mnie porównują do Kandy Yuu! i się z tego cieszę, owszem jest to męska postać, ale podobna do mnie! i z wyglądu jak i charakteru:D
|
|
|
|
|
|
 Kanda Daisuki, Only Yuu forever^^
|
|
|
|
Qoureno
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 06, 2010, 20:31:38 » |
|
mnie porównują do Kandy Yuu! [...] owszem jest to męska postać
Kolejna...  Jak to jest, że - ładne, zakładam - dziewuchy porównuje się do MĘŻCZYZN?? Bez kitu, to jakiś obłęd. Równie dobrze mógłbym podejść na ulicy do pierwszego napotkanego, cycatego przedstawiciela naszego gatunku, uścisnąć jej dłoń i zapytać, czy nie chciałaby ze mną lasek powyrywać. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|