|
asanoki
|
 |
« : Marzec 13, 2007, 00:52:16 » |
|
Miłego grania. Instrukcja obsługi: 1. Wybieramy hiragane/katakane 2. Klikamy w pole do wpisywania na dole obszaru gry (jesli kursor tam nie miga) 3. Jak jestesmy gotowi, klikamy <ENTER> i gramy 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 13, 2007, 00:59:48 wysłane przez asanoki »
|
|
|
|
|
|
yuuutsu
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 13, 2007, 00:58:45 » |
|
No super nie ma to jak troche stresu na czas  eh...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hino Musouka
かけだし

mou nido to kaeranai oretachi no aoi haru sa
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 24, 2007, 00:00:38 » |
|
Jak dla mnie, to czternasty poziom jest dość łatwy... Ale to nudne gra... Fajniejsza by była z kanji 
|
|
|
|
|
|
"Na zawsze pozostajesz odpowiedzialny za to, co oswoiłeś..."
|
|
|
|
yuuutsu
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 24, 2007, 00:02:51 » |
|
phi, :> ja tam wole stres i zadowolenie niz sie nudzic :> Mozesz napisac własna wersje z kanji :> ale nie wiem czy ktos w to zagra 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asanoki
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 24, 2007, 00:08:03 » |
|
Musouka: Jesli chcesz moge zrobic skrypt z kanji. Podeslij wtedy liste kanji jakie wrzucic :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yuuutsu
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 24, 2007, 00:11:11 » |
|
asanoki : i tak nie przejdziesz nawet pierwszego levela, chyba ze bedzie tylko (drzewo) (czlowiek) (drzewo) (czlowiek)... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sigi
かけだし

まれっく
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 08, 2007, 14:01:24 » |
|
Witam wszystkich.
Gierka jest SUPER !!! W krótkim czasie nauczyłem się na niej czytać zarówno hiraganę jak i katakanę.
Mam pomysł co do rozwoju tej gierki - przydało by się wprowadzić trzy tryby:
1. "Nauka" - znaki pojawiają się dokładnie jak teraz (poszczególne grupy znaków dodają się w miarę jak zwiększa się level)
2. "Zabawa" - już od pierwszego levela pojawiają się znaki z całego zakresu odpowiedniego alfabetu (gra na wyższym poziomie dla znających wszystkie znaki - idealnie nadaje się do powtórek utrwalających)
3. "Ekspert" - od samego początku pojawiają się znaki z całego zakresu obu alfabetów - hiragana pomieszana z katakaną (dla znających oba alfabety w celu utrwalenia wiedzy i nauki odczytu takiego "mixu" w prawdziwym tekście)
P.S. Później oczywiście można iść dalej i łączyć znaki w całe wyrazy; na początek 2-3 znakowe i w miarę wzrostu trudności coraz dłuższe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asanoki
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 08, 2007, 14:43:51 » |
|
Cieszę się, że gra się spodobała  Ja osobiście uważam, że jest troszkę za bardzo stresująca na wysokich levelach  Dzięki za propozycje, przemyślę je, jak znajdę trochę wolnego czasu (a tego zawsze za mało) to dodam nowe tryby  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sigi
かけだし

まれっく
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 08, 2007, 17:31:02 » |
|
Osobiście uważam, że nie ma czym się stresować ... po prostu jak skusisz to spadniesz oczko niżej i musisz od nowa starać się wejść na wyższy level  Szczerze mówiąc, nie zwracałem uwagi ani na liczbę zdobytych punktów, ani na level, w którym się znalazłem - po prostu starałem się nie mylić  aż doszedłem do pierwszego znaku na 16 poziomie i "kucha"  (nie wiem czy ktoś się dłużej utrzymał na 16 levelu) P.S. Z tym stresem, to tylko kwestia podejścia do gry (nic się nie stanie jak spadniesz, jak się poduczysz w kanie to pójdzie łatwiej i tyle).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
٭٭Miyatsu٭٭ ^......^
かけだし

Ai ai kawaii desu ;D
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 25, 2008, 10:30:09 » |
|
Bardzo fajna gierka ^.......^ barszo mi pomaga co do nauki hiragany ^......^ po prostu cudo 
|
|
|
|
|
|
Ai Ai kawaii desu 
|
|
|
|
starmageddon
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 19, 2008, 21:28:37 » |
|
Fajnie by bylo jak bys zrobil wersje hentai XD 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yuuutsu
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 21, 2008, 08:51:21 » |
|
hehe...a na czym niby taka gra by miała polegac? im dalszy poziom tym bardziej rozebrana laska w tle? wydaje mi sie ze to nie najlepszy pomysł...niektorym cieżko by się było skoncentrowac na znakach kany 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomi1000
こうはい

I'm cool :p
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 09, 2008, 06:21:01 » |
|
gra jest świetna;p tylko trochę mi się to już wszystko myli;p a nie wie ktoś czy można też taką lub podobną grę ściągnąć na komputer??
|
|
|
|
|
|
SasukE
|
|
|
|
|
|
Kazuhiro
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 16, 2009, 19:54:21 » |
|
Asanoki mam liste 1945 kanji z tlumaczeniem , jak chcesz moge podeslac  Niezle konoyaro , domo ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|